Κατασκήνωση 2018
Η Κατασκήνωση σε περιμένει και φέτος με χαρά!..

  • Αγόρια δημοτικού (26 Ιουνίου - 5 Ιουλίου)
  • Αγόρια γυμνασίου - λυκείου (6 - 18 Ιουλίου)
  • Κορίτσια (19 Ιουλίου - 2 Αυγούστου)
Περιοδικό
Ανέβηκε το περιοδικό του μηνός Ιουλίου 2018.

Μπορείτε να το δείτε σε μορφή pdf στον σχετικό σύνδεσμο, ή από την επιλογή "περισσότερα".
Εκδήλωση Συλλόγου
Στις 25 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην αίθουσα του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Ιωάννης ο Βαπτιστής» στον Άγιο Δημήτριο, με θέμα την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Παρακολουθήστε το σχετικό video..
Εκδήλωση Συλλόγου
Στην αίθουσα του Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου «Ιωάννης ο Βαπτιστής», στον Aγιο Δημήτριο (Μπραχάμι), Εθν. Αντιστάσεως 103, πραγματοποιήθηκε το πρωινό του Σαββάτου, 10 Μαΐου 2014, Ημερίδα με θέμα: «Οικογένεια και μέλλον».
Άρθρα
Ντύσιμο ή γδύσιμο; Ποιός κανονίζει την εμφάνισι των γυναικών, ιδίως τώρα το καλοκαίρι; Η αισχρότητα ή... Ζήτω ο δολοφόνος! Μπορείς, λοιπόν, να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους κατά συρροήν, και ύστερα να βάζης... Χοιρώδης περηφάνεια! Έγιναν μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Η βουλή των Ελλήνων... Τη μια παιδοκτόνο σημαδέψαμε! Σκότωσε το νεογέννητο βρέφος της μια 22χρονη φοιτήτρια. Το γέννησε μόνη της... «Λειτουργούμε για να φωτογραφηθούμε» Υπάρχουν λειτουργοί του ιερού θυσιαστηρίου, επίσκοποι, πρεσβύτεροι, διάκονοι, που... Νέο δώρο στους ομοφυλόφιλους! Όλα για το παιδί! Αυτό ήταν κάποτε το σύνθημα μιας κοινωνίας, που με αγνή αγάπη... Να γεμίση ο κόσμος εγκληματίες; Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε: «Όταν γεμίσουν οι εκκλησιές, θα αδειάσουν οι φυλακές»!... Και συ, Τέκνον Κύπρος; Κάποτε εθεωρείτο αγιοτόκος γη η Κύπρος. Κάποτε είχε τους περισσοτέρους πολυτέκνους... «Αφήστε με να ζήσω!» Εγκληματικό για τα ζώα χαρακτήρισαν φιλοζωϊκές οργανώσεις νομοσχέδιο, που ετοίμαζε η κυβέρνηση... Το παιδί τι φταίει; Η διαστροφή στο έπακρο! Σε άσχετο νομοσχέδιο η Κυβέρνησις εισάγει και το θέμα υιοθεσίας παιδιών... Ποιός θα βάλη φρένο; Σε αρχιερατικό συλλείτουργο μετρήσαμε δημοσιευμένες στο διαδίκτυο 134 φωτογραφίες! Επι τέλους... Χαρμόσυνη η Μεγάλη Εβδομάδα Ευκαιρία τονώσεως της πίστεως και της ελπίδας είναι όλη η Μεγ. Εβδομάδα... Σκληρό να «κλωτσάς» τον Αναμάρτητο! Στην εφημερίδα «Καθημερινή» (7 Μαρτ.2018) δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο... Μάνα πνίγεται θηλάζουσα! Τραγωδία (μία ακόμη) εκτυλίχτηκε το πρωί του Σαββάτου (17 Μαρτίου) κοντά στο Αγαθονήσι... Μη θίγετε τους ομοφυλόφιλους. Είναι... Ρατσισμός! Κάθησε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Όχι αυτή τη φορά κάποιος αναρχικός... Θεατρική βλασφημία Αν καθυβρίσης χυδαία το πρόσωπο του Προέδρου της Δημογρατίας, αυτεπαγγέλτως διώκεσαι. Τώρα που... Ό,τι Παραλάβαμε, όχι ό,τι φανταζόμαστε! Παρατηρείται το φαινόμενο να καταφθάνουν σε Μητροπόλεις και σε Ναούς δέματα... Ύβρις του Λαού Μπορεί να έχη καθένας τις απόψεις του για τα δύο συλλαλητήρια, που πραγματοποιήθηκαν στη... Το ένα Άγιο Ποτήριο και τα πολλά Ο Κύριος θα μας πη, αν χρησιμοποιούμε ένα ή δύο ή τρία ή και περισσότερα ποτήρια προς...
Κεντρικά Γραφεία:
Xριστοκοπίδου 12
10554 AΘHNA
Tηλ. 2103212713 & 2103212107
Πνευματικό Kέντρο:
Eθν. Aντιστάσεως 103 (πρ. Λεωφ. Όλγας)
17236 'Aγιος Δημήτριος (Mπραχάμι)
Tηλ. 2109765441
Bιβλιοπωλείο:
Eθν. Aντιστάσεως 103 (πρ. Λεωφ. Όλγας)
17236 'Aγιος Δημήτριος (Mπραχάμι)
Tηλ. 2109765440